El Teatre Llantiol estrena ?Besos’ el proper dimarts 7 D’octubre

La Companyia teatral Nem(n)sèrio porta a escena aquest text de Carles Alberola D'Albena Teatre i Roberto García

Un comèdia fresca i jove que des de la seva estrena L’any 1999 a mans D’Albena Teatre, ha estat representada en molts teatres i per a diferents companyies
?Besos’ és una comèdia amb tocs musicals que s’estrena al Teatre Llantiol el proper dimarts 7 D’octubre (després de presentar-hi tres prèvies durant el mes de setembre) i que romandrà en cartell fins al setembre del 2009.
Amb L’amor com a tema central, ?Besos’ amb text de Carles Alberola i Roberto García explora aquest sentiment en totes les seves vessants a través D’un recull D’escenes que mostren les situacions més estrambòtiques des D’un punt de vista terriblement quotidià: amor i enamorament, desamor, sexe, tabús, família, homosexualitat, etc.
L’actor Joël Minguet, reconegut per molts com el Toni Esteve de ?El Cor de la ciutat’, dirigeix a la jove companyia teatral Nem(n)sèrio en la seva segona incursió en el món de la direcció teatral. ?El don de arder, dones que estan canviant el món? D’Imma Sanchís va ser la seva primera direcció escènica i es va poder veure L’any 2006 en el Teatre Ateneu de Sant Celoni.

Etiquetes: