El Teatre Lliure acomiada l'hivern amb quatre espectacles

L'últim text de Benet i Jornet i l'espectacle guanyador del IV Premi Quim Masó, entre les propostes

El Teatre Lliure de Gràcia acollirà Tot de Rafael Spregelburd del 2 al 6 de març. Després de l’èxit aconseguit amb Lúcid fa dues temporades a la Sala Beckett, Spregelburd i La Mentidera presenten ara en català una peça estrenada a la Sala Studio de la Schaubühne. Què passa quan un poble decideix anomenar-se a si mateix per un sol nom, atorgar-se una identitat i atenir-s’hi? Una obra molt simple i molt pomposa sobre tot. Aquesta obra ha estat guardonada,entre d’altres, amb el IV Premi Quim Masó a Projectes de Producció Teatral (2010).

La sala també estrena Les tres germanes d’Anton Txékhov amb direcció de Carlota Subirós, artista resident del Lliure. L’afany per aconseguir una vida millor empeny la família Prosórov de L’esperança a la desil·lusió per un món en decadència i transformació on retornar al passat ja és impossible. Irina, Olga i Maixa, Txèkhov en estat pur. L’obra, amb intèrprets com Roser Camí, Mia Esteve, Alba Pujol, Anna Sahún, Eduard Farelo, Ernest Villegas, entre d’altres, es podrà veure a la Sala Fabià Puigserver del 9 de març al 3 d’abril.

Dues dones que ballen de Josep Maria Benet i Jornet, direcció de Xavier Albertí s’estrenarà el 10 de març i es podrà veure fins el 24 d’abril. Anna Lizaran i Alícia Perez, dues actrius de generacions diferents i trajectòria inqüestionable, ballen verbalment L’últim text de Benet i Jornet sobre la despossessió de la pròpia vida.

Rosa Maria Sardà torna al Lliure de Gràcia un seguit de dimarts per llegir-nos textos de i sobre Sagarra amb la col·laboració de Rosa Vila i Mercè Pons. La vigència D’un clàssic que parla per ella mateixa a mans D’una de les actrius més potents de la nostra escena, que ja va aproximar-se a L’univers de L’autor a L’hostal de la Glòria i La rambla de les floristes. Rosa Mª Sardà diu Josep Maria de Sagarra al Teatre Lliure de Gràcia, el 15, 22, 29 de març i el 19 d’abril.

Etiquetes: