El Teatre Lliure obrirà al setembre amb l'històric Belmonte de Gelabert-Azzopardi

Durant la temporada 09-10 la Sala Fabià Puigserver ha registrat un percentatge d'ocupació del 73,7%

La temporada 2010-2011, s’iniciarà a la sala Fabià Puigserver amb la tornada als escenaris d’un espectacle de referència de la dansa a Espanya, Belmonte, una coproducció de la cia Gelabert-Azzopardi i del Teatre Lliure que compta també amb la participació de Carles Santos. El creador de Vinarós dirigirà, a més, Amarat,una coproducció del Teatre Lliure, EL CANAL. Els directors residents del Teatre Lliure portaran a escena els espectacles Vida Privada de Josep Mª de Sagarra amb direcció de Xavier Albertí, L’arquitecte de David Creig amb direcció de Julio Manrique i Tres germanes de Txèkhov amb direcció de Carlota Subirós.

La temporada 2010-2011 serà la de la reobertura de la històrica seu del Teatre Lliure al barri de gràcia després de prop de sis anys d’obres (des del 02/11/2003). La gata sobre la teulada de zinc calent de Tenessee Williams dirigit per Àlex Rigola serà el primer espectacle que s’hi representarà . Aquest espai, a més, acollirà Celebració (coproducció del Teatre Lliure i EL CANAL) de Harold Pinter dirigit per Lluís Pasqual, Dues dones que ballen (coproducció del Teatre Lliure i EL CANAL) de Benet i Jornet dirigit per Xavier Albertí i Dos un espectacle creat i digirit per Eduard Fernández i Pep Ramis.

Durant la temporada 09-10 la Sala Fabià Puigserver ha registrat un percentatge d’ocupació del 73,7% (3,5 punts per sobre de la temporada anterior) i l’Espai Lliure ha obtingut un percentatge d’ocupació del 74,4% (4,1 punts per sobre de l’anterior). L’escenari ubicat a la Plaça Margarida Xirgu (amb el Circ Cric) ha registrat un 37,90% d’ocupació. Cal destacar també elmanteniment del nombre d’abonaments respecte de la passada temporada (706aquesta temporada per 702 de L’anterior).

Etiquetes:
,