El Teatre Poliorama acull “Duland (el país dels dolços)” un espectacle infantil amb vocació didàctica al voltant del món de les llaminadures

“Duland (el país dels dolços)” es podrà veure els dies 20 i 21 de juny al Teatre Poliorama

El muntatge, pensat per educar i entretenir el públic familiar i produït per la companyia valenciana Producciones Adisac, és  un espectacle original  i pedagògic que combina cançons i coreografies interactives interpretades per personatges màgics.

L’espectacle infantil, al voltant del món dels dolços, és el primer de la trilogia musical “El mons de fantasia” que completen “Ataland (el país de la natura)” i “Arland (el país de la música)”. Els tres han estat concebuts per un col·lectiu de joves professionals experts en l’entreteniment infantil i familiar. Fantasia i originalitat mouen la realització d’aquesta producció que compta amb un gran desplegament de mitjans tècnics i humans. Trenta intèrprets sobre l’escenari donen vida a personatges entranyables d’un país dividit en tres “comarques”: la comarca de les llaminadures (rapera i divertida), la del pastís (dolç i entranyable) i la de la xocolata (la més saborosa).

Interactivitat, música, color  i uns diàlegs divertits i frescos completen una posada en escena dinàmica i de qualitat acompanyada d’un vestuari i unes caracteritzacions úniques i originals.

“Dúland (el país dels dolços)” és el primer muntatge de la companyia produccions Adisac formada per les germanes Cuenca (Ainara, Maria, Alejandra i Belén) que coordinen àrees que van des de la direcció artística al màrqueting o la comunicació. L’empresa familiar ha volgut començar aquesta primera “aventura” sobre els escenaris amb una proposta completament original i arriscada amb clara vocació educativa.