El Teatre Tantarantana obre la venda d’entrades per la pròxima temporada

L'espectacle musical "Estimadíssims malvats" inaugurarà la temporada

Redacció.- El Teatre Tantarantana posa a la venda les entrades per la pròxima temporada 23-24. Una programació que reflecteix la realitat de les arts escèniques portant sobre els escenaris nous llenguatges teatrals impulsats per avenços tecnològics i debats que aborden temes crucials de la societat contemporània.

Obre la temporada l’espectacle musical de Teatre Nu, Estimadíssims malvats, escrit i dirigit per Víctor Borràs Gasch i interpretat per Jordi Vidal i Laia Vallès; la comèdia dramàtica Calèndula, escrita i dirigida per Laura Mihon i interpretada per Patry Calzada i Patri Caso; i l’espectacle immersiu La línia vermella d’El nucli, escrita per Paula Castillo, dirigida per Jordi Casado i interpretada per Ariadna Barbeta, Paula Castillo, Nil Martín i Júlia Sardà.

Explorant nous horitzons teatrals: Altres realitats

Aquesta nova temporada, el Tantarantana aposta per la innovació tecnològica, per aquest motiu, ha dissenyat una programació que celebra la diversitat d’expressions artístiques i l’evolució del teatre en l’era digital. El públic trobarà en la cartellera diferents propostes on tindrà l’oportunitat de submergir-se en experiències úniques gràcies a espectacles immersius i de realitat virtual. Aquestes innovadores peces escèniques busquen ampliar els límits de l’art escènic.

Compromís amb la diversitat

Reafirmant el seu compromís amb l’accessibilitat, el teatre garanteix espectacles adaptats durant tota la temporada 23-24 amb l’objectiu d’acostar l’art escènic a audiències diverses i permetre que la cultura sigui accessible per a tothom.

Un espai de trobada amb l’art, la ciutadania i les creadores

La programació d’aquesta temporada no sols aspira a delectar al públic amb propostes escèniques innovadores, sinó que també pretén generar reflexions, debats i tenir un impacte significatiu en l’entorn pròxim. És per aquesta raó que es continua impulsant programes com a fàbrica de creació, on es desenvolupen projectes de suport a la creació artística, projectes comunitaris, d’educació i internacionals.

Novetats de temporada

A principis de setembre, el Tantarantana presentarà totes les novetats, tant en el seu vessant com a espai d’exhibició teatral com en el seu paper de fàbrica de creació.

Entrades i abonaments a la venda

Les entrades i abonaments es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Tantarantana. Per obtenir més informació sobre la programació i les dates dels espectacles visiteu: tantarantana.com.