El Turandot del Liceu, al jardí del Palau Robert de Barcelona

Amb aquesta obra es va reinaugurar el Liceu després de L'incendi de 1994

La representació de L’òpera Turandot D’avui divendres, al Gran Teatre del Liceu, es podrà seguir a través D’una pantalla gegant des del jardí del Palau Robert de Barcelona. Aquesta sessió s’emmarca en el cicle de ?Les nits D’estiu? al jardí del Palau Robert i en els actes de commemoració del 10è aniversari de la reinauguració del Liceu, entre els quals hi ha L’exposició ?Liceu Òpera Barcelona? al mateix Palau Robert.

L’òpera es retransmetrà a partir de les 22 h. Simultàniament es podrà seguir també des D’una altra pantalla gegant instaL’lada a la plaça del Mar de Barcelona.

Turandot, de Giacomo Puccini, és una obra situada en el context mític de la Xina imperial. Dues dones, la sanguinària Turandot i L’abnegada Liú, intentaran aconseguir L’amor del príncep Calaf. Amb aquesta mateixa obra, i sota la direcció D’escena de Núria Espert, L’any 1999 es va reinaugurar el Gran Teatre del Liceu després de L’incendi de 1994. Turandot va ser la darrera òpera de Puccini, un dels grans músics investigadors de L’ànima femenina.

Com en altres concerts i activitats programades per a ?Les nits D’estiu?, el Palau Robert compta en aquesta activitat amb el suport de L’ONG Fundació Sida i Societat, a proposta de L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat, i amb la coL’laboració de L’Obra Social de ?la Caixa?. La Fundació Sida i Societat treballa a Guatemala, al departament D’Escuintla, amb el projecte solidari ?Tingues salut: prevenció i atenció de la Sida a Guatemala? per a la detecció precoç D’aquesta malaltia.

Els concerts són gratuïts, però el públic assistent pot fer voluntàriament un donatiu que es destinarà al projecte D’aquesta ONG.

Etiquetes:
,