El 'Van Van. Mercat Gastronòmada' arriba per primera vegada a l'Empordà

una edició molt especial a l'Aeròdrom Empordà, envoltat de música en viu, un paisatge de pel·lícula i avions, un marc únic i incomparable

Aquest divendres 24 i dissabte 25 el “Van Van” viatja per primera vegada a l’Empordà, concretament a l’Aeròdrom Empordà, per acollir una de les edicions més especials.

El comboi de foodtrucks del “Van Van” es fusionarà amb el paisatge de l’Aeròdrom, ple de camps i avions per oferir dues vetllades úniques. A més a més, el millor streetfood es maridarà amb música en viu des de les 19h de la tarda i fins les 2h de la matinada.

Entre els foodtrucks participants d’aquesta edició trobarem menjar per a tots els gustos de la mà de Mr Frank and the Butis, Maria una Crep, La Carletta, Lupita & Pepito, Fogons Urbans, Masala 73, Surf House, Caravan Made, Somewhere Café, Reina Croqueta, L’Agosarada i Umami Caravan, entre molts d’altres.

És la primera vegada que el “Van Van” surt de la comarca de Barcelona, donant sentit al seu caràcter nòmada i la voluntad que té el mercat d’intinerar amb el seu comboi gastronòmic per tot el territori català.

Les anteriors edicions del “Van Van. Mercat Gastronòmada” han tingut una molt bona acollida de públic, un indicador que demostra l’interès que desperta aquest moviment gastronòmic a casa nostra.