El 'Van Van. Mercat Gastronòmada' torna per les Festes de la Mercè de Barcelona desplegant el seu comboi de foodtrucks a la Ciutadella i Montjuïc

El "Van Van" torna del 18 al 24 de setembre dins la programació de les festes de Barcelona, a la Ciutadella (del 18 al 24 de setembre), al Castell de Montjuïc (19 i 20 de setembre) i al Palauet Albéniz (19 i 20 de setembre)

El “Van Van. Mercat Gastronòmada” torna durant les Festes de la Mercè fusionant la seva proposta gastronòmica de streetfood amb la programació cultural i lúdica de les festes de La Mercè. I ho fa desplegant el seu comboi per varis indrets de la ciutat: al Parc de la Ciutadella de Barcelona, on ja es va celebrar l’any passat, i afegeix dues noves localitzacions, el Castell de Montjuïc i el Palauet Albéniz.

Com de costum, a cada localització del Van Van hi trobarem un ampli ventall de propostes gastronòmiques de qualitat amb propostes d’arreu del món, de la mà d’alguns dels millors foodtrucks del nostre país com Mr. Frank and The Butis, Caravan Made, Maria una Crepe, Reina Croqueta, La Carletta, Eureka Street Food, Rooftop Smokehouse, La Cocina Palpita, Mosquito, Gela’t, Pizza Truck, El Petit Bangkok, L’Agosarada, Warike, La Porchetta, La Creperie de Marione, Cremeria Toscana, Surf House, Ceviche 103, Chok the chocolate kitchen, Lupita & Pepito i Comaxurros, entre d’altres.