Electra al TNC

Després D'Antígona, Clara Segura ens torna a emocionar amb un dels grans personatges de la tragèdia grega

Després de L’èxit assolit amb Antígona fa tres temporades, Oriol Broggi torna a endinsar-se en una tragèdia grega, i aquest cop ens proposa Electra, de Sòfocles. Una producció feta conjuntament amb L’equip de les Q-Ars Teatre, que D’aquesta manera completen la trilogia sobre les heroïnes gregues que van encetar la temporada passada amb Les suplicants i Ilíada. L’obra es podrà veure del 18 de març al 25 D’abril a la sala petita del TNC

Electra, que viu presa del dolor per L’assassinat del seu pare Agamèmnon, rei de Micenes, planeja junt amb el seu germà Orestes venjar-se de L’assassina, la seva mare Clitemnestra. Com una lleona ferida, debatent-se entre la llei dels homes i la llei de la sang, Electra, L’arquetipus perfecte de L’heroïna tràgica, prepara una venjança que L’oracle D’ApoL’lo fatalment ja havia predit.

Un text canònic i D’una força extraordinària i un repartiment de plenes garanties en un escenari envoltat de públic que acostarà els espectadors fins al mateix cor de la tragèdia. Ingredients que fan D’aquesta Electra, la primera tragèdia grega que el TNC ha produït, un espectacle indispensable.