Electrobeach 2016 a la Catalunya Nord, es converteix en el principal festival de música electrònica del sud d'Europa

El Festival tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juliol a Port-Barcarès, prop de Perpinyà

Electrobeach Festival ha presentat el line-up de l’edició 2016 i hi destaquen figures de renom del panorama dance mundial actual. El públic veurà desfilar durant els tres dies de Festival els més reconeguts Dj de l’escena internacional com David Guetta, Martin Solveig, Tiësto, Martin Garrix, Hardwell, Eric Prydz, Nicky Romero, Dj Snake, el duo Axwell & Ingrosso, Sven Vath i Luciano entre molts altres.

El mainstage acollirà alguns dels principals Dj del top100 mundial, segons la publicació especialitzada DjMag. Es tracta de Hardwell, situat al número 2 del rànquing, Martin Garrix (3), Tiësto (5), David Guetta (6), Axwell & Ingrosso (17), Nicky Romero (18), Dj Snake (32), Eric Prydz (57), Dillon Francis (67), Robin Schulz (89) i Swanky Tunes (97), que actuaran al costat d’altres músics com Martin Solveig, Smash, Kikkr, Throttle, Michael Calfan, EDX, Sunnery James & Ryan Marciano, Ruby Rose, Pep & Rash…

L’escenari principal comptarà amb una important representació catalana amb els dj Sergi Domene, Jordi Veliz i Marsal Ventura i el prestigiós videojockey Oriol Torres.

El Beach Stage, a la banda de mar del vaixell Le Lydia, es reservarà aquest any per als Dj francesos com DJ Ralph, Michael Canitrot, Arno Cost, Philippe B, Tony Romera, Quentin Mosiman, Norman Doray, Gregory Klosman i Dj residents dels principals clubs de França.

Al tercer i nou escenari dedicat al techno hi actuaran artistes com Sven Väth, Markus Fix, Ilario Alicante, Luciano, Cesar Merveille, dOP i molts més.

Recentment el Festival va posar a la venda 5.000 entrades anticipades (earlybirds) que es van esgotar en menys de mitja hora. La resta d’entrades es posaran a la venda a través del web del Festival (www.electrobeach.com) amb abonaments de 3 dies, o accessos per dies i s’ofereix també la possibilitat de passi VIP amb accessos a zones exclusives. També es disposa de la possibilitat d’allotjar-se en una zona de càmping “GreenBeach” per als qui vulguin passar la nit al Festival i gaudir de la platja.

Electrobeach Festival té lloc a Port-Barcarès, a pocs quilòmetres de Perpinyà, i any rere any va ampliant el públic internacional. L’any passat prop de 40.000 persones, del total de 140.000 assistents, provenien de Catalunya i la resta de l’Estat espanyol.

Des de la nova etapa que va emprendre el festival fa quatre anys, Electrobeach ha anat atraient cada vegada més públic gràcies a allargar un dia més l’esdeveniment, a l’aposta pels millors caps de cartell del moment, al fet de comptar amb un dels majors escenaris d’Europa i a la promoció que s’ha fet de l’esdeveniment fora de les fronteres franceses, especialment al sud dels Pirineus.

Per facilitar l’accés del públic català s’organitzaran busos que sortiran de Barcelona i que faran parada a Girona i Figueres per recollir el públic que s’hi hagi apuntat.