Electrobeach Music Festival es prepara per rebre 80.000 assistents entre avui i demà dissabte

L’Electrobeach Music Festival, que se celebra aquest divendres i dissabte (11 i 12 de juliol) a Port Barcares, preveu una assistència massiva i compta amb més del 90% de les entrades venudes. Un 35% dels assistents provenen de Catalunya i la resta de l’Estat, fet que confirma l’interès creixent del públic del Principat.

Un dels caps de cartell del primer dia serà Armin Van Buuren, que és originari d’Holanda i ha estat escollit cinc vegades número 1 del Top 100 per la revista DJ Magazine. L’acompanyarà aquest primer dia el DJ, cantant, compositor i productor escocès, Calvin Harris, que està valorat com el creador de hits més important del moment. Considerat com un dels DJ més rics del món segons un estudi realitzat per la revista Forbes, va compondre el tema ‘We Found Love’ per Rihanna, i serà present a EMF2014 de forma exclusiva i única a França.

La resta del cartell està integrat per DJ Antoine, el DJ suís més popular, que és una veritable estrella al seu país; el duo holandès DubVision integrat per Steve i Víctor Leicher; el trio Krewella, compost per les germanes Jahan i Yasmine Yousaf conjuntament amb Kris Trindl, originàries de Chicago, que arriben avalades per hits com “Alive” i “Live for the night” i que aporten una sensibilitat pop al dance actual; i el duo W&W, també originari d’Holanda, que imposen un estil melodiós i incisiu a les pistes de ball i els grans esdeveniments a l’aire lliure com el Electrobeach Music Festival. La representació catalana anirà a càrrec dels dj de l’emissora Flaix FM, Alex de Guirior, Marsal Ventura, Sergi Domene i el videojockey Oriol Torres.

El segon dia de festival comptarà amb l’atractiu de les actuacions de Axwell i Fatboy Slim. El suec Axwell, component de Swedish House Mafia, conrea també grans èxits en solitari. Punta de llança de l’escena sueca, Axwell ha aplanat el camí per als productors com Avicii i Adrian Lux. Per la seva banda Fatboy Slim, és un veterà DJ i referent de la música electrònica britànica i màxim exponent del gènere big beat.

Completen el line-up de dissabte DJ Smash, que és el màxim exponent de la EDM de Rússia, i que va rebre l’encàrrec de fer l’himne dels Jocs Olímpics d’Hivern de Sotchi; el londinenc Example, considerat el Eminem britànic, un autèntic showman que va ser convidat pels Pet Shop Boys per reeditar el single Thursday; Julian Jordan, que forma part de la nova generació de DJ i productors holandesos; Let ‘s Be Friends, que provenen del Regne Unit, en només un any ja s’han fet un lloc en l’escena del EDM mundial i seran al EMF2014 en exclusiva a França; Sander Van Doorn, productor holandès, molt popular als Estats Units, que combina l’estil progressiu-pop i el trance-dance;

El MainStage comptarà enguany amb un disseny superior i s’ampliarà a 24 metres d’altura, un 20% més de superfície i 450 metres quadrats de pantalles.

El line-up del nou escenari “Beach Stage”, un nou espai a prop de la platja, comptarà amb Quentin Mosimann, el gran artista de jazz Manu Dibango en un projecte especial amb el duo francès Kikko, DJ Ralph, DONES, Jordi Veliz. ..

Tres autobusos, com a mínim, partiran el divendres a les 10 del matí de la Plaça de Catalunya de Barcelona, i portaran als assistents que han optat per aquesta opció de transport fins als càmpings del festival. L’alta afluència ha obligat l’organització a obrir un segon càmping per ampliar aquesta opció d’allotjament, que és la més demandada.

Electrobeach Music Festival compta amb la majoria de les entrades venudes i consolida l’interès creixent del públic català pel festival. El bus, la proximitat a la frontera i la posada en funcionament de l’AVE directe, han contribuït a augmentar l’assistència de públic..