Elisenda Guiu guanya el primer combat del VI Torneig de Dramatúrgia amb No és un adéu

Josep Julien, Marta Barceló, Marta Galán, Jordi Vallejo, Roc Esquius i Jan Vilanova són els dramaturgs encarregats de disputar les tres eliminatòries restants

Aquest dilluns, es va celebrar a la Sala La Planeta el primer combat del VI Torneig de Dramatúrgia Catalana que va enfrontar Elisenda Guiu contra Gerard Guix. El públic va escollir el relat No és un adéu d’Elisenda Guiu; un text que narra la trobada en un tanatori amb un final inesperat, interpretat per Aina Clotet i Norbert Martínez. Guiu es va imposar a Guix que va presentar un text titulat L’amor ens destrossarà una altra vegada sobre una relació de parella amb molta diferència d’edat – un home molt jove amb una dona més gran-, una història interpretada per Mamen Duch i Martí Salvat.

Elisenda Guix, per tant, disputarà la primera semifinal contra el guanyador del 3r combat que es podrà veure el proper 24 d’octubre a la mateixa sala (Marta Galán vs Jordi Vallejo)

Josep Julien, Marta Barceló, Marta Galán, Jordi Vallejo, Roc Esquius i Jan Vilanova són els dramaturgs encarregats de disputar les tres eliminatòries restants. El públic, amb les seves votacions, serà l’encarregat de decidir qui de tots els participants guanya aquesta sisena edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana. Enguany el Torneig es celebra amb un divertit relleu a la presentació: Cristina Clemente abandona el ring que, a partir d’ara, estarà arbitrat per Clàudia Cedó.

 
VI TORNEIG DE DRAMATÚRGIA CATALANA
 
Dilluns, 03 d’octubre a les 20:00 –  Gerard Guix vs. Elisenda Guiu

Dilluns, 17 d’octubre a les 20:00 –  Josep Julien vs. Marta Barceló

Dilluns, 24 d’octubre a les 20:00 –  Marta Galán vs Jordi Vallejo

Dilluns, 02 de novembre a les 20:00 –  Roc Esquius vs. Jan Vilanova

Dilluns, 14 de novembre a les 20:00 –  Semifinals

Dilluns, 21 de novembre a les 20:00 –  Semifinals

Dilluns, 28 de novembre a les 20:00 – Gran final

A la Sala la Planeta