Els Acords D’Estiu de Pineda arriben a la vuitena edició

Un total de tretze de juny a setembre

El cicle D’enguany integra diversos estils que van des del jazz a la música de cambra, passant pel blues, la cançó D’autor, el cabaret, el boogie, el pop, el funky o el tradicional, entre D’altres.
L’actuació de jazz a càrrec de Xavier Dotras Trio amb el seu nou projecte:” Vincent” va obrir el cicle Acords D’Estiu. El divendres 13 de juny serà el torn per descobrir de què són capaces tres veus i músics experimentats. “Lanzt” és el resultat de la unió de les veus de Garbiñe Insausti, Oihana Lekuona i Olatz Prat amb els músics Mikel Errazkin, Xabi López, Alaitz Telletxea, Josean Martin Zarko i Juan Exeiza. El dia 20 els Acords retran un homenatge a Joan Brossa amb la representació de música clàssica a càrrec de Brossa Quartet de Corda i el concert “Músiques de L’Holocaust”. Per tancar el mes de juny un dels baixistes elèctrics més potents del país, Carles Benavent, presentarà la seva nova banda, una proposta artística inèdita en formació de quartet i amb un instrument tan sorprenent com el hang de Ravid Goldschmidth.
Els concerts previstos per al juliol arrencaran amb Sílvia Comes’Band sonarà aquest estiu a Pineda. Sílvia Comes presentarà cançons pròpies que s’apropen a un terreny de pop adult, ben vestit i dotat D’una atmosfera confessional. El divendres 11 Mercedes Delclós i Laura Moral interpretaran cançons de cabaret per a veu i piano amb un subtil fil conductor escènic que ens transmetrà suggeriments i sentiments D’històries que expressen la complexitat de la vida. La música llatina tindrà el seu espai el dia 18 amb Jordi Torrents Quartet que ens farà “Viure el Moment” amb un recull de cartes plenes de nostàlgia. Per acabar el mes de juliol, un altre quartet de corda: Yllana&Ara Malikian. Un grup que presentarà “Pagagnini”, un espectacle que reuneix en un mateix pla L’humor i la bogeria per la música.
Àngela Suárez portarà L’1 D’agost a Pineda un treball personal i fresc, “¿Qué pasó contigo, nene?”, un disc que mostra L’artista en el seu estat més pur. El dia 8 els amants del jazz podran gaudir de Los Kokodrilos, un grup que interpreta L’enèrgica música que sonava a New Orleans els anys 20. La pianista cubana Lissy Álvarez i el seu Quinteto de La Habana arribaran de nou a Pineda per presentar-nos el seu disc, “De lo culto, lo popular”, que ha tingut molt bona acollida a la seva Cuba natal.
I a les portes de la Festa Major, una mica de Blues i Boogie Woogie amb August Tharrats Trio. Finalment, el dia 5 de setembre els Acords D’Estiu obriran de nou les portes a les Jornades Internacionals Folklòriques que clouran el programa D’enguany.

Etiquetes:
, ,