Els alumnes de FX ANIMATION ens presenten la primera mostra d'art en 3D

l'escola capdavantera en la formació del 3D i l'animació al Centri Cívic Convent Sant Agustí

FX ANIMATION Barcelona 3D School, escola capdavantera internacional en la formació de professionals del 3D, presenta DDD-ART, una mostra artística de les millors obres en fotografia i disseny gràfic en 3D dels alumnes que han estudiat a l’escola, en els seus vuit anys de recorregut. La mostra s’inaugurarà el dimecres, 16 de setembre, a les 18h al pati del Centre Cívic Convent Sant Agustí, carrer Comerç, 36 (Born–Barcelona) i es podrà visitar en la Sala Noble del Centre, del 15 al 28 de setembre.

DDD-ART ofereix una finestra al món del 3D, convidant a reflexionar sobre els avanços tecnològics al món del disseny. D’aquesta manera, la mostra explora els treballs més impactants dels alumnes que han passat per FX ANIMATION, artistes que han aplicat el 3D a la fotografia i el disseny gràfic; a l’ interiorisme i a l’arquitectura o a la creació de personatges per a animació o videojocs, entre altres disciplines. La Sala Noble del Convent Sant Agustí es converteix així en la plataforma d’exhibició de l’avantguarda tecnològica, acollint imatges impossibles que evoquen a una irrealitat cada vegada més al nostre abast, gràcies a la formació especialitzada en l’art del 3D. Una disciplina cada vegada més valorada en la publicitat, el cinema i la televisió, l’arquitectura o fins i tot la ciència. A més, el dia de la inauguració, es farà una projecció de vídeo mapping en la cúpula de la Sala Noble, oferint una experiència entre el passat i el futur que demostrarà com l’estil barroc i el vídeo art en 3D conflueixen formant una impactant visió de l’art contemporani.

La mostra es complementarà amb altres activitats paral·leles que es realitzaran en altres espais, com el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), que acollirà la segona edició de l’ArchVizWeek (Setmana de la Infoarquitectura), del 14 al 18 de setembre.