Els Amics de les Arts, Emma Vilarasau, Pere Arquillué, i Rosa M. Sardà, plats forts de la nova programació del Teatre Clavé

Entre la vintena de propostes també destaquen els espectacles per a públic familiar Gúlliver al país de Lil·liput, Lola i Pinocchio; i els tres adreçats a públic jove: Rinkonete en tu retrete, Zirocco i L'estrena D'IN[quiets]!

El tret de sortida de la nova programació serà el 20 gener amb la pel·lícula Un método peligroso, dirigida per David Cronenberg i protagonitzada per Vigo Mortensen. Però els plats estrella de la programació del Teatre Clavé per al primer semestre de 2012 tenen regust de teatre i música.

El Cicle de teatre porta a Tordera els actors Pere Arquillué i Emma Vilarasau en L’obra Qui té por de Virginia Woolf? (19 febrer), dirigida per Daniel Veronese i traduïda per Josep Maria Pou. Dins el mateix cicle, Rosa Maria Sardà protagonitza un recorregut per L’obra de Josep Maria de Sagarra en L’espectacle Sagarra dit per Rosa Maria Sardà (11 març). El cicle de música popular i tradicional inclou un altre dels plats forts de la programació: el concert de presentació del nou disc D’Els Amics de les Arts, Espècies per catalogar (29 abril).

Per als amants del cinema, el Cicle cineclub inclou propostes tan variades com la comèdia del director Álex de la Iglesia La chispa de la vida (24 febrer); J. Edgar (16 març), dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada per Leonardo di Caprio; i la tercera entrega de la saga de terror REC: [REC]3 Génesis (27 abril). Totes les pel·lícules es projecten en versió original subtitulada.

Més propostes per al públic jove i  familiar
Al 2012 augmenten les propostes del Cicle familiar, entre les quals destaquen L’espectacle del Centre de Titelles de Lleida Gúlliver, al país de Lil·liput (28 gener); la proposta de dansa-teatre Lola (11 febrer); i Pinnocchio (17 març), un espectacle que uneix la dansa, la imatge i les noves tecnologies.  A aquestes s’hi sumen les pel·lícules D’animació Alvin i els esquirols 3 (21 gener), El rey león (25 febrer), Un gat a París (10 març) i El gat amb botes (28 abril).

Per als joves, el Cicle Ainda incorpora tres propostes més atrevides: Rinkonete en tu retrete (3 febrer), Zirocco (2 març), i L’estrena D’IN[quiets]! (13 abril), una producció de la Fundació Teatre Clavé centrada en els nous llenguatges de la dansa. El Cicle Ainda manté el preu de L’entrada a 2? per als joves D’entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda i consolida la posterior Zona Postdata, un espai organitzat per L’Associació D’Espectadors del Teatre Clavé on es desenvolupen diverses propostes artístiques de durada breu i de diversos gèneres, a mode de tast artístic.

Els balls de primavera a càrrec de La Sonsoni fa ballar (1 juny), Radiokuartet (8 juny) i Se?n fa una (15 juny),  tanquen la programació del primer semestre de 2012 al Teatre Clavé.  

Reserva i venda d’entrades
Les entrades per a les diverses propostes de la programació estable es poden reservar al Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 20h o bé al telèfon 93 765 05 72. Els preus i descomptes es poden consultar a www.teatreclave.cat/entrades

Etiquetes:
,