Els Amics de les Arts obren les votacions per decidir el seu repertori al CanetRock

El quartet barceloní celebra els seus 10 anys als escenaris amb l’espectacle Els Hits de les Arts, en què es posen a les mans del seu públic

Els Amics de les Arts celebren 10 anys als escenaris oferint al CanetRock un concert únic i ben democràtic, fet a mida pels assistents del CanetRock. Per primera vegada en la seva carrera, el repertori que tocaran no el triaran ells mateixos, sinó el públic de Canet. A través de www.canetrock.cat ja es poden votar quines són les deu cançons que sonaran aquella nit. El concert portarà per nom Els Hits de les Arts.

Corredor de fons, Els bons fotògrafs, Jean-Luc, Ja no ens passa, Museu d’història natural, L’home que dobla en Bruce Willis són algunes de les 36 candidates que es poden votar. Cada usuari podrà escollir la seva proposta de repertori, amb les seves 10 cançons preferides, i les més votades seran les que es podran escoltar la nit del CanetRock. Els participants a la votació, a més, optaran a una subscripció digital a Time Out durant dos mesos.

A més de Els Amics de les Arts, el CanetRock comptarà amb la presència d’Els Catarres, La Pegatina, Lax’n’Busto, Txarango, Projecte Mut, Joana Serrat, Companyia Elèctrica Dharma amb Comediants, La Iaia, Oques Grasses, Sanjosex entre amics, Bikimel i Cris Juanico. A més a més, hi haurà l’actuació única de La Banda Impossible, que reunirà les veus més emblemàtiques del Rock Català.