Els Cupido al Fred Festival de Terrassa

Se celebrarà els dies 13 i 14 de maig al Parc Audiovisual de Terrassa

Redacció.- Després d’anunciar a La La Love You com a primer cap de cartell, el FRED acaba de confirmar CUPIDO, la ja consagrada i atípica boy-band on s’amaguen versos difícils de treure’s del cap i cançons pop perfectes com el seu primer single “No Sabes Mentir”.

Aquest conjunt d’indie pop nacional format pel traper barceloní Pimp Flaco i el grup madrileny-canari Solo Astra van convertir el seu primer disc Préstame un Sentimiento en un dels àlbums més escoltats a Espanya en els últims tres anys debutant amb el segell Primavera Labels. Aquest èxit els va portar a col·laborar amb Lola Índigo i el productor Alizz al remix del seu tema “Autoestima”, seguint guanyant-se el públic amb altres himnes com “Galaxia” o “Tu Foto”.

Sens dubte aquesta proposta ens farà ballar i gaudir d’un estil i un so especialment únics que ja tots reconeixem quan comencen a sonar els primers acords d’algun dels seus hits.

Per les dues edicions anteriors del FRED Festival ja han passat grups com Rigoberta Bandini, Mishima, Guineu, Pau Vallvé, Sense Sal, Nil Moliner, Ramon Mirabet, Suu o Delafé entre molts altres. Aquesta tercera edició se celebrarà els dies 13 i 14 de maig al Parc Audiovisual de Terrassa.