Els enginyers celebren el Dia de la Professió amb 2 reconeixements

A Enric González Milà, ex Cap del Servei d’Empresa i a Josep Ensesa Gubert, promotor de la urbanització de S’Agaró

Redacció.-  Uns 150 enginyers gironins, familiars i convidats d’institucions es van trobar divendres al Mas Solà de Santa Coloma de Farners amb motiu del Dia de la Professió que organitza el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

Durant l’Engidiada es va fer un reconeixement als enginyers i enginyeres que compleixen 25 i 50 anys de col·legiació i, com a novetat, els que porten 60 anys col·legiats. També es va donar la benvinguda a la trentena d’enginyers i enginyeres que s’han col·legiat durant aquest any.

L’acte va incloure dos homenatges. Per una banda, un reconeixement a Enric González Milà, ex Cap del Servei d’Empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Girona que ha deixat el càrrec per jubilació. Per altra banda, es va aprofitar el Dia de la Professió per retre homenatge a Josep Ensesa Gubert. I és que el promotor de la urbanització de S’Agaró (que enguany celebra el centenari) va ser un dels membres fundadors del Col·legi, el va presidir durant 10 anys del 1948 al 1958 i des del 1960 és President Honorari d’EnginyersGi. En representació de la família hi van assistir Xavier i Lluís Sibils i Ensesa, nets del promotor i perit industrial.

Engidiada 2024, dia de la professió del Col·legi d’Enginyers de Girona la Mas Solà de Santa Coloma de Farners. Pere Duran/ Nord Media

 

Guardonats durant la Festa de la Professió. Pere Duran/ Nord Media

 

Amb motiu de l’homenatge a Josep Ensesa van assistir a l’acte Xavier i Lluís Sibils Ensesa, nets del promotor. Pere Duran/ Nord Media