Els ?Enllaços i desenllaços’ de Manolo Sierra, a la sala Parés de Barcelona

Els qui encara no coneguin L'obra D'aquest singular pintor gadità afincat a L'Empordà, tenen L'oportunitat de fer-ho fins a L'11 de febrer

La sala Parés de Barcelona és L’escenari de L’exposició de pintura ?Enllaços i Desenllaços’, del prometedor artista gadità Manolo Sierra. Amb aquest títol, el pintor ens convida a observar el seu entorn quotidià més festiu, trobades al voltant de la taula o del foc; però també ens transporta a paisatges desolats, espais per a la fugida o pel delit. Segons el propi autor, a aquesta mostra ?existeix un optimisme de base perquè aquesta obra accepta el dolor. Un dolor potser en forma de branques seques’.

Pintor de dilatada experiència, complexitat interpretativa i de gran qualitat D’expressió ha exposat a diverses galeries, tan a nivell nacional com internacional (Bèlgica, Guatemala, Finlàndia, Emirats Àrabs) i ha estat seleccionat als més prestigiosos premis D’art contemporani de L’estat.

D’ell s’ha dit que és ?una joia per descobrir? i ?un poeta romàntic carregat de  nihilisme?. Definir la seva pintura no es fàcil. Uns el consideren realista, D’altres figuratiu, fins i tot hiperrealista però, si en alguna cosa es posa D’acord tota la crítica és que la seva pintura és inteL’ligent, seria i honesta.

Al 2005 va ser seleccionat al premi de Pintura Jove de la Sala Parés i premiat al 2006. Ara, la Sala Parés comença L’any dedicant-li una  exposició individual. Els seguidors de Manolo Sierra podran per fi gaudir a Barcelona de L’obra realitzada per L’artista els darrers tres anys (al voltant de 25 olis i alguns dibuixos amb tinta sobre paper) i esdevenir còmplices de la llibertat creativa del pintor. ?La pintura m?ofereix  generosament un espai per a sentir, un lloc des D’on intuir?, diu Manolo Sierra.

Nascut a Cadis al 1973 Manolo Sierra pinta des de que tenia sis anys. VA estudiar Belles Arts a la Universitat de Sevilla i Carrara (Itàlia) i ha viatjat per Europa i Amèrica perfeccionant la seva tècnica. Ha viscut a Itàlia i  Holanda i ha recorregut gran part D’Amèrica Llatina, des de la Patagònia Argentina fins a Mèxic. Ha exposat a diverses galeries, tant a nivell nacional (Barcelona i Girona) i estatal com internacional (Bèlgica, Guatemala, Finlàndia, Emirats Àrabs) i ha estat seleccionat als més prestigiosos premis D’art contemporani de L’estat. Vinculat a Barcelona des de fa 13 anys, actualment viu a Albons, un petit poble del Baix Empordà.

Etiquetes:
,