Els Impressionistes baten rècords a CaixaForum Barcelona

Més de 10.500 persones han visitat l'exposició d'obres mestres de l'impressionisme durant el primer cap de setmana

L’exposició ‘Impressionistes. Mestres francesos de la col·lecció Clark’ ha obert les portes a CaixaForum Barcelona amb un gran èxit de públic en els primers d’exhibició. La mostra va batut rècords en el seu primer cap de setmana amb més de 10.500 visitants. Es tracta d’un dels caps de setmana amb més visitants de tota la història del Centre Cultural i Social de l’Obra Social “la Caixa” a Barcelona.

La mostra va obrir les portes el passat 17 de novembre a CaixaForum Barcelona, en la que serà la seva única parada a tot l’Estat espanyol en el marc de la gira internacional organitzada per l’Sterling and Francine Clark Art Institute per mostrar les grans obres mestres de la seva col·lecció. La mostra es podrà veure fins al 12 febrer del 2012.

L’exposició ‘Impressionistes. Mestres francesos de la col·lecció Clark’ presenta obres mestres de finals del segle XIX i principis del XX, des dels paisatges naturalistes dels artistes de l’Escola de Barbizon, a un excepcional grup de pintures dels artistes més destacats de l’època: Manet, Monet, Pissarro, Sisley, Degas, Morisot i Renoir.

Etiquetes: