Els meus poetes, una lectura de poemes teatralitzada amb Emma Vilarasau i l’acompanyament musical de Xavier Bosch

Jordi Bosch ha dirigit la posada en escena que repassa els poetes i poemes que han marcat la vida de l’actriu

Aquest proper divendres a les 21h el Teatre de Salt s’omplirà de poesia. Emma Vilarasau recitarà Palau i Fabre, Joan Vinyoli, Miquel Martí i Pol, Joan Margarit, Chantal Maillard, Pablo Neruda, Jorge Luís Borges, Mario Benedetti… acompanyada de la música (guitarra i percussió) de Xavier Bosch sota la direcció escènica de Jordi Bosch.
Segons la mateixa actriu aquest espectacle “neix de la passió i l’estima d’uns autors poètics que predominen en el nostre dia a dia. Una proposta on la música i la paraula es donen la mà per invitar-nos a explorar cada racó més íntim de nosaltres mateixos”.
Emma Vilarasau, per tant, recitarà els poemes d’aquells autors que l’han acompanyat al llarg de la seva vida. Una lectura poètica teatralitzada que convida a l’espectador a aturar-se i aprofundir en la poesia, tot creant una atmosfera plena d’emocions.
Segons Vilarasau “Una invitació a intimar en la soledat amb la música i la paraula, una invasió d’estímuls i de contacte amb un món invisible com és el nostre propi interior”.
Després de la funció xerrada –col·loqui organitzada per El Club Ciutat del Teatre amb Emma Vilarasau i Xavier Bosch. Una manera d’apropar-vos en el procés creatiu de la posada en escena