Els músics Igudesman & Joo debuten a Catalunya dissabte amb l’espectacle “Big Nightmare Music” amb l’OSV al Palau de la Música Catalana

L’espectacle, que ha girat per mig món, combina humor amb música clàssica amb l’objectiu d’apropar-la a tots els públics

El proper dissabte, 13 de juny, a les 19h, se celebrarà el concert de cloenda del cicle Concerts Simfònics al Palau amb la primera presentació a Catalunya de l’espectacle “Big Nightmare Music” amb el duo format pel violinista  Aleksei Igudesman i el pianista Richard Hyung-ki Joo. Amb la complicitat de l’Orquestra Simfònica del Vallès, aquests reconeguts musics presentaran aquest espectacle, que ja ha girat per mig món, i que busca fer arribar la música clàssica a un públic més ampli i més jove a través de l’humor. 

Amb més de 35 milions de visites a Youtube, els espectacles de Igudesman&Joo són propostes teatrals úniques en les quals combinen comèdia amb música clàssica i cultura popular. El repertori del concert de dissabte inclou obres de Rachmaninov, Strauss, Morricone o Mozart, arranjades pels propis músics.

Per a l’Orquestra Simfònica del Vallès el concert és un nou repte que continua en la línia de la formació d’apropar el gran repertori i els grans compositors a través de noves fórmules com ara l’humor. El concert tanca dissabte la temporada estable de concerts que la Simfònica del Vallès protagonitza al Palau de la Música Catalana.

A més a més, dijous 11 de juny, Igudesman & Joo gravaran un Flashmob al Foyer del Palau, juntament amb membres de l’OSV i el seu director, Rubén Gimeno, i amb Tortell Poltrona i altres membres de Pallasos Sense Fronteres, ONG a la que està dedicat el concert.