Els Pets, acompanyats d’una orquestra de cambra, celebren a Temporada Alta 30 anys sobre els escenaris

El concert s’emmarca en una gira per Catalunya de set actuacions que dóna el tret de sortida a Temporada Alta

Els Pets, emblemàtica formació de rock català, celebra 30 anys sobre els escenaris i ho fan repassant el cançoner acompanyats d’una orquestra reduïda de corda i vent: la Gran Orquestra Petita. #trespuntzero de cambra és el nom que la formació ha decidit donar a la gira que programa només 7 concerts  i que arriba el dia 4 d’octubre a l’Auditori de Girona en el marc de Temporada Alta.

La col·laboració amb l’orquestra de cambra cou els temes de sempre a foc lent, amb textures i sonoritats noves. És el format ideal per tornar a paladejar amb gust una de les bandes més estimades del país, fugint de les lectures en clau simfònica i anant a buscar nous colors musicals que transformen, amb l’orquestra, les cançons de sempre.

A l’espectacle, a part dels integrants habituals d’Els Pets, Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria i veus),Falin Càceres (baix), Jordi Bastida (guitarra i veus) i Joan Pau Chaves (teclats, guitarra i veus), hi trobem també els set músics que conformen la Gran Orquestra Petita: Ana Fernández (violí), Frederic Descargues (violí), Aroa Garcia (viola), Marçal Ayats (violoncel), Jaume Peña (Trompeta i fiscorn), Oriol Cusó (saxos) i Jordi Guasp(trompa).

Temporada Alta, tot i ser sobretot un festival d’arts escèniques, també programa una àmplia oferta musical. En aquesta 24ena edició es programen fins a 29 muntatges, espectacles on la música hi té un paper protagonista i concerts de diferents gèneres, com és el cas del de la formació de Constantí.