Els Pets, Blaumut i Ramon Mirabet al nou GOIG Festival

El festival es celebrarà del 5 al 8 d'octubre al Castell de Cartellà, Gironès

Redacció.- La tardor arribarà amb un nou festival a les comarques gironines. Es tracta del GOIG Festival, una proposta que combinarà música i gastronomia al Castell de Cartellà (municipi de Sant Gregori). Aquest 5, 6, 7 i 8 d’octubre, la primera edició de GOIG Festival ens regalarà moments tan màgics com el fi de gira de Els Pets, l’aniversari de 10 anys de Blaumut i l’inici de la nova gira i etapa de Ramon Mirabet. També hi seran Iglú, Julia Nar i Susi Abanades.

A més a més, el GOIG Festival comptarà amb una proposta gastronòmica i de maridatges de productes de proximitat exquisida, així com activitats familiars esplèndides. Aquest setembre, al Castell de Cartellà, tindrem tots els ingredients perquè el GOIG Festival sigui una experiència completa i única.

Artistes

Els Pets arriben al GOIG per presentar el disc més adult, honest i rabiosament pop de la seva carrera. 1963 és un disc arrabassador, dolç i descarat, un munt de cançons sobri i detallista, plenes de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Són dotze cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica però alhora amb una voluntat trencadora i contemporània. 1963 (RGBSuports, 2022) és un cant adult a la vida, una reivindicació al positiu que donen els anys viscuts.

Blaumut enguany se celebren els deu anys de la publicació d’El Turista, el seu primer disc. Deu anys molt intensos, carregats de música, d’experiències i, sobretot, “d’agraïment infinit cap al nostre públic per fer-nos un lloc en aquell racó més intangible de les seves vides”. I Blaumut 10 és el nom forjat per la banda a l’hora de celebrar la seva primera dècada de trajectòria musical. El grup, que ha sabut combinar com pocs la varietat d’estils en una proposta eclèctica, variada i de qualitat, proposa ara una gira per tot el país amb actuacions singulars que apel·laran a un repertori històric i antològic.

Ramon Mirabet és un dels artistes més talentosos del nostre país. Ens ha enamorat disc rere disc amb la seva veu única i el seu tarannà proper. Aquesta nova gira, el Ramon ens ha promès música nova… i en català! El tret de sortida serà al GOIG Festival i no ens podem sentir més afortunats. Podrem escoltar per primera vegada algun dels seus nous temes com El Crit, que de ben segur, serà una de les cançons d’aquest estiu.

El Castell de Cartellà

Aquesta primera edició se celebra en l’entorn idíl·lic del Castell de Cartellà. Un paratge rodejat de màgia i natura només a 20 minuts de Girona capital.

El castell és una construcció XIII catalogat com a monument del municipi de Sant Gregori (Gironès) declarat bé cultural d’interès nacional.

Etiquetes: