Els Pets bufen 25 espelmes amb L’edició D’un disc en directe i preparen la gira D’estiu

El nou treball inclou un DVD amb el concert al Teatre Municipal de Balaguer

Coincidint amb els seus vint-i-cinc anys de carrera, Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria) i Falin Càceres (baix) han volgut, per primer cop, editar en disc un dels seus directes de la gira de teatres que fa quatre anys van passejar arreu del territori exhaurint totes les entrades i que aquest any han repetit amb el mateix èxit, i acompanyar-ho D’un DVD amb la filmació del mateix concert.

Havia de ser així, amb un document protagonitzat a mitges pels dos principals protagonistes D’aquest quart de segle que el grup de Constantí celebra enguany: les cançons i la gent que se les ha fet seves. Per escollir el concert, Els Pets han volgut ser coherents amb la seva manera de ser, reivindicativa amb la importància de tot el territori de parla catalana, i han escollit el recital al Teatre Municipal de Balaguer del 2007. Allà han enregistrat Els Pets fan teatre (RGB Suports), un mostrari exhaustiu D’aquest cançoner dels seus últims 4 discs amb els quals han assolit la seva maduresa compositiva i els elogis unànimes de la premsa especialitzada. El disc ja és a les botigues.
 

Gira D’estiu

Amb els pròxims concerts a Mallorca (6 de maig) i Cardedeu (14 de maig), el grup tanquen la seva segona gira de teatres. Però la màquina no s’atura: el grup prepara ja la seva gira D’estiu 2011 amb un concert especial on es farà repàs, de manera cronològica, a la seva evolució des dels inicis fins ara amb 25 cançons emblemàtiques que marquen la trajectòria D’aquests 25 anys.

Etiquetes:
, , ,