Els problemes de la vida quotidiana

Berto Romero porta 'La apoteosis necia' al Teatre Auditori de Granollers

‘La apoteosis necia’ és el tercer espectacle teatral protagonitzat per Berto Romero amb la seva companyia El Cansancio. Es tracta D’un xou còmic amb L’inconfusible i personal humor de Berto que combina monòlegs amb cançons.

A ‘La apoteosis necia’ Berto ens parla de desgràcies personals, trifulgues amoroses i problemes laborals. Aquests són els tres fils conductors de la trajectòria vital del nou personatge de Berto, que ens relata històries de la seva vida quotidiana des D’una mirada surrealista i cínica. Tot plegat resultarà ser un esclat D’humor catàrtic des del principi fins al final.

L’obra es pot veure al Teatre Auditori de Granollers el 21 d’octubre a les nou del vespre.

Sobre Berto Romero

Conegut pel gran públic a partir de les seves aparicions televisives al programa D’Andreu Buenafuente, Berto Romero (Cardona 1974) va començar la seva carrera artística L’any 1998. Un petit show per als amics va acabar desembocant en la creació de la seva companyia El Cansancio i del seu primer espectacle teatral. Des D’aleshores, El Cansancio ha presentat espectacles com ‘Historias del cantautor paródico y su embarrenamiento precoz’, ‘El desafío de los hombres medianos’, estrenat dins del Festival Grec, i ‘La apoteosis necia’.

Berto Romero ha treballat també a la ràdio per a emisores com Cadena Ser, RNE, Catalunya Ràdio, RAC1, Rock&Gol i Ràdio Flaixbac; i des del 2006, s’ha convertit en un dels personatges televisius més estimats gràcies a les seves col·laboracions regulars al programa nocturn D’Andreu Buenafuente i El Terrat.

Etiquetes: