Els sonets de Shakespeare tornen al Teatre Akadèmia amb "No pot l’oblit regnar sobre aquests mots"

Després de l’èxit que la proposta va tenir en el marc de la Setmana de la Poesia, el text torna al Teatre Akadèmia els dies 24, 25 de setembre i l’1 i 2 d’octubre

No pot l’oblit regnar sobre aquests mots és un espectacle poètic a partir dels sonets de William Shakespeare, que ja es va poder veure la temporada passada dins del marc del Festival de Poesia. El seu èxit va deixar diversos espectadors sense butaca, i és per això que el Teatre Akadèmia ha decidit reprogramar-lo per la Mercè, en quatre funcions els dies 24 i 25 de setembre i l’1 i 2 d’octubre.

L’espectacle és un trajecte per una tria de sonets de l’autor britànic, fent servir traduccions i parles de les varietats dialectals de la llengua catalana. Els textos han estat tractats com a petits monòlegs, i els sonets permetran la relació de quatre actors de diferents edats, que encarnen les relacions i la visió del món de l’autor. Les traduccions han anat a càrrec de Txema Martínez, Carme Monturiol, Magí Morera, Salvador Oliva, Segimon Serrallonga, Joan Triadú, Gerard Vergés i Marià Villangómez.

La proposta, dirigida per Boris Rotenstein, compta amb les veus d’Enka Alonso, Elies Barberà, Mercè Managuerra i Josep Minguell.

Informació pràctica:

No pot l’oblit regnar sobre aquests mots, a partir dels sonets de William Shakespeare

Direcció: Boris Rotenstein

Intèrprets: Enka Alonso, Elies Barberà, Mercè Managuerra i Josep Minguell

Producció de Teatre Akadèmia – Eix 49 i de la Setmana de la Poesia

Dimecres 24 de setembre i 1 d’octubre, 18h

Dijous 25 de setembre i 2 d’octubre, 18h

12€