Els Valencians ASPENCAT presenten el clip de "Música naix de la ràbia" el primer avançament del seu cinquè disc TOT ÉS ARA

El nou disc compta amb col·laboracions tan especials com els bascos Esne Beltza, els sards Train To Roots o Àlex Seguí (La Gossa Sorda), Sam (El Último Ke Zierre), Ander (Green Valley) i alguna sorpresa més

Els valencians Aspencat publicaran el seu cinquè disc, Tot és ara el pròxim 7 de setembre de la mà del segell barceloní Halley Records. En els darrers dos anys, el grup de la Marina Alta no ha parat de tocar per tot l’estat, presentant el disc Essència (2013) on feien evolucionar la seva proposta de rock, rap, reggae amb lletres combatives cap a unes sonoritats més electròniques com el drum’n’bass o el dancehall.

El volum i la projecció de la formació es veu també reflectit en la quantitat d’artistes que han deixat empremta en les noves cançons, com els bascos Esne Beltza, la rapera catalana Mai, els sards Train To Roots, Àlex Seguí (La Gossa Sorda), Martin Plan B, Joan Mayor (Tashkenti), Sam (El Último Ke Zierre), Reme Giner (Skalissai), Ander (Green Valley) i alguna sorpresa més.

Aquest combinat explosiu suposa una evolució fantàstica de les seves cançons, que es faran públiques a través del seu web www.aspencat.cat a partir de dilluns 7 de setembre.

“Música naix de la ràbia” és el primer avançament en forma de clip de Tot és ara. Segons els Aspencat, la cançó procura explicar tot allò que els empeny a escriure cançons, un crit de ràbia des de la consciència perque, amb la música, es pot contribuir a canviar les coses. A la cançó s’hi citen referents explícits com Ovidi Montllor, Víctor Jara o Malcom X.

El clip el firma la productora valenciana guardonada amb un Premi Ovidi, Tresdeu Media i compta amb la direcció de Pau Berga.