Els vallencs podran regalar teatre per aquestes festes

Els teatres de Valls posaran a la venda els abonaments per al primer semestre de cartellera de 2014 a partir d'aquest dimarts

Els Teatres de Valls avancen la venda del seu abonament a les dates del Nadal i de Reis per tal d’oferir-lo com un regal d’aquestes celebracions. L’abonament del primer semestre de 2014 inclou tres espectacles de teatre amb un excel•lent cartell d’actors i actrius. Emma Vilarasau, Miriam Iscla, Montserrat Carulla, Jordi Bosch i Jordi Boixaderas encapçalen el programa configurat pels espectacles ‘Barcelona, ‘Iaia!!!’ i ‘El crèdit’. L’abonament de teatre sortirà a la venda el proper dimarts 17 de desembre. L’horari especial de la taquilla del Teatre Principal serà de les 12 a les 14 h als matins i de les 18 a les 20 h a la tarda. Els dies 24 i 31 de desembre l’horari serà el del mati. Els preus son 36 € amb carnet cultural i 40 per a l’abonament normal.
Els tres espectacles de la programació cultural prevista pel proper semestre que s’inclouen en l’abonament es podran veure al Centre Cultural els dies 2 de febrer, diumenge, a les 18 h (‘Barcelona’); 10 de maig (‘Iaia’) i 19 de juny (‘El crèdit’). Una altra de les novetats serà l’hora d’inici de les representacions, que s’avança a les 9 del vespre en aquests dos espectacles nocturns, seguint la tendència majoritària en els teatres catalans en aquests moments. Aquest canvi es va acordar en la darrera junta de la Xarxa de Cultura de la ciutat, en la qual participa el teixit cultural vallenc representat per entitats així com per persones independents.