Els VII Premis D’Educació en el Lleure atorgaran 24.000 euros als millors projectes de les associacions juvenils

Els guardons reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins L'àmbit de L'educació social i del lleure

La Fundació Lluís Carulla ha presentat la setena edició dels Premis D’Educació en el Lleure. L’acte s’ha celebrat a la seu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, a Valldoreix, ja que els Minyons de la Demarcació del Barcelonès van ser uns dels guardonats en L’edició anterior dels premis per L’organització D’un casal D’estiu al CEIP Mestre Morera de Ciutat Meridiana de Barcelona i per la posterior creació de L’Agrupament Escolta i Guia ?El cau de la Ubuntu?. Els impulsors D’aquest cau, Jan Garrido i Vanessa Españó, han explicat el reconeixement social que ha suposat el premi, ja que han vist reconeguda la seva tasca, tant a dins com a fora del barri. A més, també han valorat L’aportació econòmica que ha suposat, gràcies a la qual els joves de Ciutat Meridiana han pogut, entre D’altres coses, sortir per primera vegada del barri.

La Fundació Lluís Carulla concedeix els Premis D’Educació en el Lleure amb la col·laboració de la Secretaria General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Els guardons estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins L’àmbit de L’educació social i del lleure.

Els premis consten de 6 guardons de 4.000 euros cadascun: dos per a nous projectes; dos més per a experiències ja realitzades; un en reconeixement de la trajectòria D’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades, i finalment, com a novetat D’enguany, la Secretaria de Joventut de la Generalitat ofereix un nou guardó a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves. En total, doncs, la dotació de la setena edició dels premis és de 24.000 euros.

El termini de presentació de propostes s’acaba el dia 9 de desembre de 2010 i el veredicte del jurat es donarà a conèixer abans de la fi de març del 2011. Aquells que es vulguin inscriure trobaran tota la informació i els formularis a la pàgina web de la Fundació Lluís Carulla.

Etiquetes: