Els Wantun estrenen 'Wancub, la fi de la inspiració' al Teatre de Blanes

És un espectacle pluridisciplinar que combina teatre, música i projeccions

Wantun estrena aquest dissabte, diada de Sant Jordi, el seu darrer espectacle ‘Wancub, la fi de la inspiració’. Es tracta D’un muntatge multidisciplinar que combina el monòleg, el diàleg teatral, les projeccions interactives i la música en directe.

L’espectacle inclou peces del primer disc de la banda, ‘Animalia’ (Picap 2010) i noves composicions preparades per L’ocasió, que guien les emocions del personatge D’aquest singular drama beatnik. ?Teníem ganes de fer un espectacle diferent. Vam començar dient que faríem un espectacle 4.1 i ha anat creixent i el resultat ha estat Wancub, la fi de la inspiració?, explica Ricard Borrell.

‘Wancub, la fi de la inspiració’ és un espectacle que reflexiona al voltant de L’art i la vida. La vida i L’art són dos ens independents’ Es pot entendre L’art sense L’experiència vitaL’ Es pot fer creació artística desvinculada completament de L’experimentació pròpia de L’existència? En un moment de crisi creativa un pintor de referència mundial es fa totes aquestes preguntes en la solitud del seu estudi. El vertigen de les respostes L’aboca a una cursa frenètica sense aturador.

Després de L’estrena al Teatre de Blanes, L’espectacle es podrà veure L’11 de juny a Hostalric.

Etiquetes: