Emma Vilarasau, protagonista a Litterarum 2011

La Fira del Llibre Ebrenc se celebra entre el 3 i el 5 de juny a Móra d'Ebre

El recital ‘Jo sé estimar’, protagonitzat per Emma Vilarasau, serà un dels plats forts de la 4a edició de Litterarum, la Fira D’espectacles Literaris de Móra D’Ebre. A ‘Jo sé estimar’ Vilarasau desgranarà poemes D’amor de Montserrat Abelló, Pere Rovira, Maria Mercè Marçal, Joan Margarit i Matí i Pol, entre D’altres, i comptarà amb L’acompanyament del músic Xavier Bosch a la guitarra i percussió.

L’edició D’enguany se celebrarà del 3 al 5 de juny a Móra D’Ebre, coincidint amb la Fira del llibre ebrenc. Així, Litterarum esdevé una referència per a professionals i seguidors de la literatura en llengua catalana, on poden apreciar la vessant més polifacètica de peces clàssiques i contemporànies.

Segons Albert Pujol, director de la Fira, enguany L’objectiu és ?tornar a ser el referent del món de l’espectacle literari de parla catalana, amb un gran nivell artístic i professional tractant la nostra literatura. La música, el teatre, contacontes… la paraula dita, en definitiva, envoltarà Móra d’Ebre durant els tres dies de la Fira”.

El cartell d’enguany, obra del dissenyador ebrenc Jordi Morera, vol transmetre precisament aquesta mateixa idea: el llibre prenent L’escena.