Empremta solidària, el tret de sortida de la tercera edició del Festival Empremtes 2023

Els beneficis del concert aniran per Casa Terra

Redacció.-El divendres 12 de gener de 2024 a les 20:30 h a La [2] de L’Apolo, EMPREMTA SOLIDÀRIA donarà el tret de sortida de la tercera edició de Festival Empremtes. Aquest 2024, el Festival Empremtes fa un salt endavant ampliant els nombres d’artistes (vint-i-vuit) i quatre mesos de duració mantenint la seva filosofia de combinar els artistes ja consolidats amb els talents emergents de la ciutat perquè sigui una experiència enriquidora per a tots els assistents.

EMPREMTA SOLIDÀRIA és en col·laboració entre Casa Terra i el Festival Empremtes organitzat per La Última Milla Producciones i Faro Music. Tots els beneficis d’aquest concert solidari anirà destinat a la feina imprescindible de l’activista nepalesa Indira Ranamagar i la seva organització Prisoners Assistance Nepal, que lluita per acabar amb la presència de nens i nenes innocents a les presons de Nepal i del món.

Enguany, el Festival Empremtes torna a donar el tret de sortida amb un concert solidari. El divendres 12 de gener de 2024 a l’escenari de La [2] de l’Apolo hi pujaran un seguit de noms de l’escena musical catalana que interpretaran dos temes propis. Els primers noms confirmats són els de Júlia Blum, Kuu, Grabu, Roger Padrós, Raquel Lúa, Ferran Exceso… Pròximament s’anunciaran més.

Tanmateix, al llarg del concert, amb la finalitat de fer el concert accessible a tothom, destaca la presència d’una intèrpret amb llenguatge de signes que anirà acompanyant totes les cançons presents.

Les entrades ja es poden adquirir anticipadament per 10 € al següent enllaç de la web d’Empremtes i 12 € a taquilla el mateix dia del concert.

Què és Casa Terra:

Casa Terra és una organització sense ànim de lucre que dona suport a projectes per la justícia global a través de la cooperació responsable.

Entre els diferents projectes, des del 2019, treballen al costat de l’activista nepalesa Indira Ranamagar que vetlla pels drets dels infants i de les preses del seu país. La Indira ha rescatat a més de 2.000 nens i nenes de les presons i ara lluita per crear una Llei del Pres i una Llei del Menor que garanteixin els drets fonamentals a totes aquestes persones que viuen abandonades per les institucions nepaleses, i per la comunitat internacional.