Empúries, concerts al fòrum Romà el 14 i 15 d'agost

"EMPÚRIES _Concerts al Fòrum Romà", és el nom propi amb el qual es vol consolidar la proposta musical d’estiu al recinte arqueològic d’Empúries

Una de les zones de major interès cultural de Catalunya i amb un paratge natural privilegiat. El Fòrum Romà és un espai amb una llarga tradició en concerts i música en directe. Enguany TEMproductions, amb la col.laboració del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, organitza els propers 14 i 15 d’agost dues nits de concerts on actuaran LOVE OF LESBIAN, BLAUMUT i CORIOLÀ .

LOVE OF LESBIAN obrirà aquesta nova proposta musical d’estiu presentant “El Poder de la Tijera”. Ho faran el 14 d’agost a les 22:00 hores. “El Poder de la Tijera” és la gira de LOVE OF LESBIAN més canalla, sense deixar lloc a la malenconia, com si cada nit fos la fi del món. Sorpreses i catarsis. Un show que comença i acaba durant l’estiu del 2014. Una ocasió única per gaudir de l’apassionant directe d’una de les bandes més importants del País. Amb “El Poder de la Tijera” es talla tot el que és normal.

El 15 d’agost doble concert amb CORIOLÀ I BLAUMUT. CORIOLÀ presentarà el seu primer disc ” El debut” (Warner, 2013) . Un disc produït per Miqui Puig. Un disc eclèctic, ple d’energia i alegria i que parla del mar, d’aeroports, de perfums d’orient, de mocadors que s’agiten amb el vent, de capes i espases, d’huracans i de ciutats llunyanes. La banda del maresme actuaran el dia 15 d’agost a partir de les 22.00 hores, i compartiran escenari amb els BLAUMUT.

BLAUMUT acomiada la seva gira “El Turista” (Picap 2012) aquest mes d’agost 2014. Una gira marcada per més de 100 concerts en directe. Un espectacular i afinat directe que han pogut gaudir milers de persones d’arreu del País. Un inici espectacular per a un grup que tot just comença, però que ha aconseguit situar el seu primer treball discogràfic dins dels 100 discs més venuts a Espanya l’any 2013.

Estiu 2014. 2 nits d’agost. 3 bandes amb 3 directes espectaculars. Un lloc màgic i únic escollit especialment per poder realitzar concerts, on entorn, art i música es fusionen d’una forma natural.