En marxa les 14es Jornades de l’Arròs de Girona Bons Fogons

L'arròs de Pals i la cuina de proximitat seran protagonistes durant els propers quinze dies

Girona.- El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons ha presentat les 14es Jornades de l’Arròs que tindran lloc de l’1 al 15 de desembre. Per donar a conèixer aquesta campanya han cuinat i repartit un tast d’arròs a tothom que s’apropava a l’entrada del Mercat del Lleó.

Toni Vallory, cuiner i coordinador de Girona Bons Fogons ha explicat que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals, i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina.

Durant aquesta campanya, als restaurants adherits al col·lectiu –Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada– s’hi podràn trobar diferents propostes gastronòmiques amb l’arròs com a ingredient destacat.