En un un desordre absolut- Art Contemporani Rus – Premi Kandinsky 2007-2012

L'exposició aplega la tria dels artistes més rellevants de les cinc edicions del premi Kandinsky

ArtChronika Cultural Foundation presenta L’exposició En un un desordre absolut- Art Contemporani Rus – Premi Kandinsky 2007-2012. L’exposició estarà oberta del 15 de juny fins al 29 de setembre a Arts Santa Mònica de Barcelona.
La fundació ArtChronika va ser creada i és presidida per Shalva Breus, L’editor de la revista més important D’art en llengua russa, Artchronika, que té per objectiu la promoció de L’art contemporani a Rússia. Per assolir aquest propòsit, el Premi Kandinsky va ser creat el 2007,considerat un dels majors premis nacionals D’art contemporani de Rússia. 
Les obres dels guanyadors i finalistes del Premi Kandinsky han estat exhibides amb gran èxit a Riga, Berlín i Londres. Ara arriba a Barcelona comissariada per Andrei Erofeev, un dels més destacats coneixedors de L’art rus contemporani i ex-conservador de la Galeria Nacional Tretiakov de Moscou, i Jean-Hubert Martin, ex-director del Centre Georges Pompidou i de la Kunsthalle de Berna.
La mostra inclou obres dels millors i més rellevants artistes contemporanis russos, seleccionats D’entre tots els participants del premi durant les seves cinc edicions. L’art més recent de Rússia es presenta en aquesta exposició: es podrà veure el treball D’artistes com Alexander Brodsky, Dmitry Gutov, Vadim Zakharov, Irina Korina, Oleg Kulik, Igor Mukhin, Boris Orlov, Anatolii Osmolovsky, Pavel Pepperstein,
Nikolay Polissky, Dmitri Prigov, Blue Noses, entre altres. Aquesta exposició és un intent de sistematitzar aquestes obres i revelar els motius omnipresents i els temes i enfocaments repetits, des dels quals es pot traçar L’emergència D’una escola nacional de L’art.
Etiquetes: