Encontres de dansa a L’escola 2010

Un programa D'educació artística i cultural en dansa per Catalunya

L’Associació Sudansa ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques a les escoles bressol, primàries i instituts de Catalunya. Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació dels coreògrafs Ana Eulate (Cia. Pendiente), Olga Sasplugas, Hervé Costa, Sara Sanguino (cia Les 4 souffles), Sebastián Ferro García, Montse Sanchez (Cia Increpación), Mònica Extremiana, Ester Forment, Cecilia Colacrai, Helena Lizari.
 
Els ENCONTRES DE DANSA A L’ESCOLA són el resultat D’un treball de creació coreogràfica D’un any de durada que ha associat a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres, dins D’un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica.

Els ENCONTRES reuniran les realitzacions coreogràfiques sorgides D’aquest procés artístic, cultural i pedagògic entre alumnes, artistes i companyies professionals, combinades amb una programació professional de dansa (presentació de fragments de peces dels coreògrafs associats al projecte).

Sudansa iniciarà amb aquesta edició una política D’esdeveniments destinats a tota la població, que permetrà relacionar als espectadors-ballarins amb el públic respecte un ampli panorama de la creació coreogràfica contemporània. En una energia compartida i interactiva, els ENCONTRES permetran la prefiguració D’un futur treball pedagògic i artístic, que també oferirà al públic jove-espectador-ballarí la possibilitat de confrontar-se a una diversitat D’estètiques i D’exigències professionals.

Aquests ENCONTRES iniciaran els fonaments D’una relació amb les obres coreogràfiques, i s’enfoquen cap a una formació del públic envers la dansa i la compensació de les desigualtats subsistents en L’accés a les obres artístiques.
 
Els ENCONTRES tindran lloc el proper dissabte 05 de juny de 2010,  al Centre Moral D’Arenys de Munt (Rambla Francesc Macià, 57),  a partir de les 17h (2 sesions).
 

Etiquetes:
,