Enderrock celebra 25 anys amb el cicle '25×25'

25 músics dels Països Catalans protagonitzaran un cartell de 25 recitals acústics a 15 llibreries de Barcelona

Amb motiu del seu 25è aniversari, la revista Enderrock presentarà el cicle 25×25, per celebrar 25 anys amb 25 recitals acústics i la participació de 25 músics d’arreu dels Països Catalans. La primera edició d’aquesta iniciativa tindrà lloc a una quinzena de llibreries de Barcelona durant un mes del 6 de novembre al 4 de desembre del 2018. L’accés als recitals serà gratuït, però caldrà reservar localitat a través d’enderrock.cat
Els 25 artistes que hi participaran són d’estils i procedències diverses: Miquel AbrasXarim ArestéCarles BeldaBikimelDavid CarabénJoan ColomoCopa LotusDonallopExili a ElbaLa FolieCesk FreixasPol FuentesMeritxell GenéGemma HumetJo Jet i Maria RibotHalldor MarRoger MasEnric MontefuscoIvette NadalFerran PalauCaïm RibaGuillem RomaJoana SerratSuu i Paula Valls.
Els recitals tindran lloc de dilluns a dissabte a les 19 hores, a més d’alguns acústics especials els dissabtes a les 12 hores, i se celebraran consecutivament a partir del dimarts 6 de novembre i fins al dimarts 4 de desembre (ambdós inclosos). El cicle posarà en contacte la música i la literatura amb un format presentat per un periodista d’Enderrock i d’iCat, que inclourà una actuació en acústic de l’artista protagonista.
Les 15 llibreries que acolliran 25×25 són de Barcelona i estan distribuïdes pels diversos barris de la cituat: L’Atzavara i Ona Llibres (Gràcia), La Carbonera (Poble Sec), Casa Usher (Sant Gervasi), Espai Contrabandos (Raval), El Gat Pelut (Les Corts), Laie Pau Claris, Gigamesh, Alibri i Documenta (Eixample), La Inexplicable (Sants), Obaga (Camp d’en Grassot), Pebre Negre (Clot), Rocaguinarda (Guinardó) i Santos Ochoa (Nou Barris). Les podeu consultar totes en aquest mapa.
El cicle té el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i compta amb la col·laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya i de l’emissora cultural i musical iCat.