Enderrock distribueix el primer disc de tribut a Antònia Font, 'Alegria revisitat'

Mishima, Tomeu Penya, The New Raemon, La Bien Querida, Gertrudis, Oliva Trencada, Marcel Cranc, Joan Colomo i Litoral versionen el disc 'Alegria'

La revista Enderrock del mes de juliol presenta el CD exclusiu ‘Alegria revisitat’ (DiscMedi / EDR Discos, 2011), on una desena D’artistes reinterpreten les cançons del mític disc ‘Alegria’ (Drac/Virgin, 2002), una de les obres més significatives del grup mallorquí Antònia Font.

El primer disc que s’edita en homenatge a Antònia Font té la participació de Mishima, Tomeu Penya, The New Raemon, Oliva Trencada, Marcel Cranc, La Bien Querida, Gertrudis, Joan Colomo i Litoral ?a més D’El Belda i el Conjunt Badabadoc com a bonus extra?, que dónen la seva particular visió de les cançons de L’àlbum ‘Alegria’, considerat L’obra de consolidació del grup mallorquí i disc que va marcar el punt D’inflexió per al nou pop català. Enguany es compleixen deu anys de la composició D’aquestes cançons, obra de Joan Miquel Oliver.

La portada de la revista Enderrock de juliol està dedicada també a Antònia Font, que aquest 2011 han presentat el seu nou treball, ‘Lamparetes’ (Robot Innocent), i inclou un reportatge sobre ‘Alegria’ que repassa una per una les composicions del disc a través de la visió dels seus nous intèrprets. ‘Alegria’, considerat una de les obres fundacionals del nou pop català, va rebre el premi Puig-Porret de la crítica com a millor disc de L’any i va ser considerat un dels millors treballs de L’any per la revista Enderrock.

El disc ‘Alegria revisitat’ només podrà adquirir-se amb la revista Enderrock del mes de juliol. A la tardor, el segell DiscMedi editarà un album doble de versions dels mallorquins ?’El pop D’Antònia Font. Versions hal·lògenes’?, que inclourà els temes de L’Alegria revisitat i una selecció de les millors peces interpretades per grups catalans i de la resta de L’Estat espanyol.

Etiquetes: