Enderrock impulsa un projecte de micromecenatge per editar un concert inèdit de Lluís Llach

Les aportacions també faran possible la realització D'un documental inèdit que acompanyarà el concert

Enderrock arriba el proper mes de juny al número 200. Per celebrar-ho, prepara un número commemoratiu que anirà acompanyat D’un complement especial, un DVD inèdit del concert més multitudinari i popular de la música catalana: Lluís Llach al Camp Nou davant més de 100.000 espectadors el 6 de juliol de 1985, ara fa tot just vint-i-cinc anys. Per fer-ho possible, Enderrock ha decidit apostar pel micromecenatge a través de la plataforma Verkami. La revista vol recaptar en quaranta dies 15.000 euros a partir de petites aportacions de lectors i seguidors. 
Per la seva transcendència i el seu caràcter massiu, el directe Lluís Llach al Camp del Barça és el concert més important de la història de la música catalana. Aquest emblemàtic recital només s’ha editat fins ara en LP i CD. No s’ha publicat mai en un format audiovisual, tot i que es va transmetre parcialment per TV3. El director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, apunta: ‘Pel seu valor com a patrimoni musical i per a preservar la memòria històrica, hem impulsat una reedició en DVD del concert amb qualitat d’imatge i so, realitzat amb la complicitat del mateix Lluís Llach. El document vol ser tot un símbol per donar el màxim relleu al número 200 de la revista, que farà un repàs antològic als 50 anys de la música catalana moderna’. 
Des D’avui i durant els pròxims quaranta dies, Enderrock s’ha marcat la fita de recaptar 15.000 euros a Verkami a partir de petites aportacions. Les quantitats oscil·len entre els 5, 10 o 20 euros les més modestes fins als 600 en el cas de les més elevades. Per a cada aportació, el micromecenes rep una recompensa exclusiva. Les aportacions només es faran efectives en cas que s’assoleixi el total de la quantitat sol·licitada, que servirà per finançar L’edició de 15.000 DVD que es distribuiran de forma exclusiva amb la revista Enderrock número 200. A més, les aportacions també faran possible la realització D’un documental inèdit que acompanyarà el concert. El reportatge, titulat Mai no ha mancat el teu alè, inclou una entrevista exclusiva a Lluís Llach enregistrada al Senegal. 
Etiquetes:
,