Es busca puça o lleó?

Clownx Teatre estrena un nou espectacle per a tots els públics

La companyia Clownx teatre estrena el proper dia 21 de febrer a La Sala de Sabadell (18 hores) el seu darrer muntatge per a tots els públics. Porta per títol El forn del lleó i explica una història que dos pastissers ambienten a Vilagaleta, un poble imaginari a on mai no hi passa res. Un bon dia arriba a la ciutat un circ de puces amb Leo, la puça màgica, com a estrella principal. Leo s’escapa del Circ Magnus i els propietaris decideixen penjar tot de cartells per Vilagaleta sol·licitant L’ajuda de la població. En David i en Raül, faran una petita trapelleria i afegiran al cartell una L i un accent, convertint la cerca de Leo la puça, en la recerca D’un lleó. L’avorrida tranquilitat de Vilagaleta s’haurà acabat.

El forn del lleó està basat en la novel·la de Janosch Horst Eckert, Leo Pulgamágica o la caza de leones de Oberfimmel i és el setè muntatge de Clownx Teatre, companyia que està celebrant el seu desè aniversari.

La companyia Clownx Teatre es basa en un treball D’actor exhaustiu, un llenguatge acurat i un bon acabat en tots els aspectes de la producció. Els seus espectacles acostumen a ser una barreja D’imaginació i divertiment. Aposten per muntatges de qualitat aptes per a tots tipus de públic. Per aquest espectacle Clownx Teatre compta amb la direcció de Lluís Graells i amb L’escenografia del multi premiat Jon Berrondo. Jordi Gilabert i Arnau Monclús són els actors que donen vida als diferents personatges.

La companyia forma part de L’associació de companyies professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP) que lluita per dignificar i donar més reconeixement al sector teatral dirigit a tots els públics i de L’associació D’àmbit estatal Te Veo.

Aquest espectacle ha fet residència a La SaLa de Sabadell.

Etiquetes: