Es concedeixen els premis SIES.tv a vídeos i espots culturals

En aquesta primera edició la revista Bonart ha obtingut el guardó al millor espot cultural del 2007

El comitè editorial de Sies.tv ha fet públic el resultat de les votacions dels primers Premis que atorga aquesta televisió per internet.
El guardó al millor espot se L’ha endut L’anunci de la revista artística Bonart, del qual destaquen el guió, la realització i la música. Aquest vídeo ha estat dirigit per Hammudi al-Rahmoun i produït per Escándalo Films, una productora impulsada per L’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). La música de L’espot és de Guillamino.
El segon premi en la categoria d’espots se L’ha emportat el vídeo promocional del Black Music Festival, de DDM Visual, mentre que el tercer premi ha estat per a L’anunci de les Nits Digitals (cicle D’arts electròniques de Vic), de Josep Maria Jordana i Núria Antentas.
Pel que fa als vídeos culturals, el primer premi ha quedat desert. El segon premi se L’ha emportat la peça ?Ho portes dins’, un vídeo que contraposa les accions de la vida quotidiana amb el que fan els castellers, ideat i produït per Ester Bertran. El tercer guardó ha recaigut en ?L’Esculapi D’Empúries. Allò que ara en sabem?, una producció del Museu D’Arqueologia de Catalunya (MAC) que explica el procés de restauració D’aquesta figura, que ha tornat a Empúries aquest any 2008, coincidint amb el centenari de L’inici de les excavacions en aquest jaciment.
El jurat de la primera edició dels Premis Sies.tv ha estat format per: Albert Isern, disenyador gràfic; Marc Puig, degà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya; Sergi Ciuró, de l’equip de L’estudi de Jaume de Laiguana; Ester Conde, responsable de comunicació del Mercat de les Flors ? Centre de les Arts de Moviment; Jep Porras, responsable d’Imago Produccions; Rosa Bartrolí, tècnica de cultura de L’Ajuntament de Pineda de Mar; i dos membres de L’equip de Sies.tv.

La nova secció de notícies
Coincidint amb la diada, i recollint la voluntat de donar el màxim de cobertura a tots els esdeveniments culturals que tenen lloc al nostre país, Sies.tv ha inaugurat un nou espai on hi ha notícies en format text. L’objectiu D’aquesta nova secció és complementar L’emissió del vídeo diari amb un apartat de notícies que pretén recollir L’actualitat cultural.

Etiquetes:
,