Es fan públics els 10 finalistes de les categories dels Premis Blocs Catalunya 2009

La segona edició dels Premis Blocs Catalunya tanca el període de votacions amb un gran èxit de participació, 20.000 votacions rebudes.

A la segona edició dels Premis Blocs Catalunya que enguany se celebraran a Vic el proper 2 D’octubre s’hi han inscrit 600 blocs. El període de votacions als blocs registrats va acabar el 10 de setembre i ha
comptat amb més 20.000 votacions rebudes a través del web www.premisblocs.cat. D’aquestes votacions n?han sortit els 10 blocs finalistes de cada categoria.

A partir dels blocs finalistes, que són els que han obtingut més vots populars, serà el jurat qui escollirà un guanyador per a cada una de les 8 categories D’enguany. Els guanyadors no es donaran a conèixer fins el dia de L’acte D’entrega de premis del proper divendres 2 D’octubre a L’auditori Marià Vila D’Abadal de L’edifici El Sucre de Vic.

Les categories D’aquesta segona edició dels Premis Blocs Catalunya han variat una mica en comparació amb L’any passat, ja que s’han volgut adaptar a les noves tendències de la xarxa. Els premis es lliuraran amb 8 categories i 2 categories especials Stic.cat. Aquestes categories es distribueixen en: Blocs Corporatius; Blocs Personals; Blocs de Cultura; Blocs D’Educació; Blocs de Formats Audiovisuals (que inclouen, fotoblocs, podcasts i vídeoblocs); Blocs TIC; Blocs Polítics i Blocs Literatura (premi Lletra que es dóna amb
col·laboració amb la UOC).

En aquesta segona edició dels Premis Blocs Catalunya el jurat estarà format per membres diversos, alguns ja van formar part del jurat de la primera edició i D’altres són de nova incorporació: Txell Feu (Presidenta TIC Osona); Josep Burgaya (president de L’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) i segon tinent D’alcalde; Ernest Benach (President del Parlament de Catalunya); Miquel Duran (Vicerrector de Política Científica i Planificació Estratègica de la Universitat de Girona ); Miquel Tusón (Biòleg – Editor del bloc La Llumanera de Nova York); Teresa Ferriz (Responsable del programa Lletra de la UOC); Anna Noguer (subdirectora de L’Agència Catalana de Notícies, ACN); Salvador Alegret (President de la Fundació Punt Cat) i Trina Milan (Presidenta Stic.cat).

L’acte D’entrega de premis serà conduït pel periodista Martí Gironell i tindrà lloc a la ciutat de Vic el proper divendres 2 D’octubre de 2009 a les 20:00h. A L’auditori Marià Vila D’Abadal de L’edifici El Sucre. L’acte comptarà amb la presència president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach i alcalde de Vic, Josep M. Vila D’Abadal.

Etiquetes:
, ,