Es formalitza el traspàs de funcions de Cultura a la Generalitat

Ferran Mascarell agafa el relleu de Joan Manuel Tresserras

Aquesta setmana s’ha formalitzat el traspàs de funcions del Departament de Cultura. El conseller sortint, Joan Manuel Tresserras, s’ha reunit aquesta tarda amb Ferran Mascarell, el nou responsable de la conselleria, per fer efectiu el traspàs de competències.
 
L’antic titular del Departament, Joan Manuel Tresserras, assegura que amb el relleu ?la cultura catalana  està en les millors mans possibles’, per L’expertesa i el coneixement demostrats sobradament per Ferran Mascarell.
 
Durant el simbòlic traspàs de carteres, Tresserras va lliurar a Mascarell un llapis de memòria amb informació de la feina feta per L’equip sortint en L’àmbit de les polítiques culturals. Tresserras destaca que ell i el nou conseller tenen una idea compartida de la cultura, en la qual hi ha ?poc marge de maniobra per a la política de partit’. ?El que cal és estimar-se la cultura i crear les condicions perquè es desplegui?, va subratllar Tresserras.
 
El nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va voler remarcar que comparteix ?moltes idees de fons’ amb el conseller sortint i que ha valorat positivament la feina feta durant la legislatura passada. ?Vinc aquí per donar continuïtat a aquesta feina?, va declarar Mascarell, que va assegurar que treballarà per resoldre els problemes que afecten la cultura del país ?amb tota la convicció? i ?buscant la col·laboració de tothom?. ?Un país val el que val la seva cultura, i fer un país fort des del punt de vista de la cultura és feina de tots. És el resultat de la feina de tots’, va dir Mascarell. En aquest sentit, el nou conseller s’ha marcat com a objectiu situar la cultura en un espai central de la societat.

Etiquetes: