Es presenta el Festival Moments Musicals Roses 2009

Els concerts comencen el proper 15 de febrer

El cicle, organitzat per L’Ajuntament de Roses i sota la direcció artística D’Opus Artis, té L’objectiu D’enriquir i consolidar L’oferta musical de qualitat al nostre territori en aquest període fora de L’època estival
Les cinc actuacions, que coincideixen en diumenge i s’esdevindran una per mes, són D’alt nivell artístic. Segons els mateixos organitzadors, ?la programació és molt acurada i pensada perquè el públic quedi seduït per la música i agafi L’hàbit D’assistir als concerts’. Els estils són molt diversos, des del món de la clàssica fins als Tangos, i les formacions estan adaptades a les condicions tècniques de les sales, amb grups corals, grups instrumentals, cambrístics i solistes.

El tret de sortida D’aquesta primera edició anirà a càrrec dels artistes Giuseppe Nova, a la flauta, i Giorgio Costa, al piano. Sota el títol ?Grans Melodies’, aquest duet interpretarà obres de Beethoven, Gluck, Massenet i Donizetti. La segona actuació ?Piano i Inspiració? tindrà lloc el proper diumenge 15 de febrer. El pianista Antony Gray oferirà obres de Bach, Gounod i Bizet. Al mes de març serà el torn de L’actuació anomenada ?El Violí Virtuós’. Els germans Ewers, Michael Ewers, al violí, i Christoph Ewers, al piano, interpretaran el dia 22 la música de Grieg, Dvorák i Sarasate.

El Festival Moments Musicals continuarà a L’abril, el diumenge 26, amb ?Veus de Dona?. La mezzosoprano Claudia Schneider juntament amb el Cor Sarabanda i el Cor Lutiana, a més de Coloma Bonnin, al piano, i Mariona Castelar, a la direcció, oferiran obres de Britten, Fauré, Barber i Villa-lobos. Finalment, el proper 17 de maig el Festival culminarà la seva primera edició amb una cloenda enèrgica i sensual sota el títol ?Tango i Passió?. El Cuarteto del Ángel, amb instruments com el bandoneon, el violí, el contrabaix i el piano, interpretaran els grans Tangos de Gardel i Troilo i una mostra de la producció de L’indiscutible ?Rei del Tango?, D’Astor Piazzola.

Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5?. Per a reserves o informació sobre les entrades cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532. Totes les actuacions estan programades per a les set de la tarda.

Etiquetes:
,