Es presenta una Innovadora web perquè els veïns puguin administrar-se la comunitat de propietaris

Propigest, disposa de totes les eines per gestionar-se la comunitat. Inclou la gestió de pressupostos, rebuts, proveïdors, morosos...

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona presenta una web que fa possible que els mateixos propietaris puguin gestionar i administrar la seva comunitat de veïns. La idea del portal és posar a l’abast dels propietaris una eina en línia que estalviï temps i diners a les comunitats de veïns. L’eina anomenada Propigest, permet gestionar les tasques habituals de manera senzilla, intuïtiva i amb el suport en tot moment d’experts en administració de finques de la Cambra.

Propigest disposa d’un complet gestor de documents (pressupost, avisos, convocatòries d’assemblees i reunions, gestor de morosos, etc.) on la informació de la comunitat pugui compartir-se en tot moment entre els veïns, ja que  queda centralitzada i és accessible. Amb aquesta eina també s’agilitza el traspàs d’informació quan es renova la junta.

Amb Propigest l’administrador o president de la comunitat pot accedir a una visió general de la situació de la comunitat: avisos i missatges de la comunitat, estat dels pressupostos, estat de comptes, gestor documental, control d’ingressos i despeses, rebuts, factures, pressupostos i moviments bancaris, proveïdors i morosos.
Com comenta Miquel Costa, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona “la vocació de la Cambra es la d’incorporar en tot moment les noves tecnologies i les noves tendències en la gestió de comunitats, aixi com altres solucions innovadores del sector immobiliari, -com sempre hem fet-, a la nostra cartera de serveis, amb Propigest volem donar una solució a les petites comunitats, que normalment s’administren elles mateixes la comunitat”

Sobre la Cambra de la Propietat Urbana de Girona
Entitat associativa sense ànim de lucre formada per més de 6.000 socis de les comarques gironines i amb dos oficines a Girona, Figueres, St. Feliu i Olot. La clara vocació al servei i al client, ha portat a la Cambra a continuar innovant oferint al mercat solucions a tots els temes relacionats amb la propietat urbana, Propigest és un pas més endavant per adaptar-nos a les noves necessitats tecnològiques del mercat.

Formada per un equip de professionals qualificats en aquests temes, ofereix una gran quantitat de serveis per tal de donar solucions als diferents aspectes relacionats amb el sector. El seu objectiu és clar: respondre, assessorar i solucionar temes relacionats amb la propietat urbana. Per això, compta amb una assessoria jurídica, serveis tècnics de l’edificació, administració de lloguers i de comunitats de propietaris, assegurances de lloguers i comunitats.

La Cambra compleix enguany 95 anys d’història, coincidint amb la re-elecció de Joan Tarrades com a President de la Cambra de Girona i Agustí Pujol com a President del consell General de Cambres (òrgan representatiu i coordinador de les 11 cambres de la propietat existents a Catalunya).