Es presenta una nova edició de Temporada Alta

Temporada Alta tornarà a comptar amb una bona pila dels grans noms de L'escena internacional

Temporada Alta tornarà a comptar amb una bona pila dels grans noms de L’escena internacional (William Forsythe, Jan Fabre, Edward Hall, Oskaras Korsunovas, Guy Cassiers, Guillermo Calderón, Declan Donnellan, Sidi Larbi Cherkaoui i Shantala Shivalingappa), juntament amb les estrenes de dos dels artistes més interessants i més reconeguts internacionalment de L’Estat espanyol (Angélica Liddell i La Zaranda) i al costat de les estrenes D’alguns dels millors creadors del país (Àlex Rigola, Jordi Casanovas,Sol Picó, Calixto Bieito, Pau Miró, Blaï Mateu, Carles Santos, Pep Tosar) sense oblidar, però, i donant-li la importància que ha de tenir, la nova creació i els joves autors i directors catalans (Marcel·lí Antúnez,Jordi Oriol, Ernesto Collado,Albert Prat, Thaïs Botinas).
A més, aquest any es posa molt D’èmfasi en els espectacles de dansa. Se n?ha programat més que mai (Sidi Larbi Cherkaoui, Shantala Shigalingappa, Sol Picó, Cobosmika, Laly Ayguadé, Pere Faura, Mal Pelo, Albert Quesada).
El festival té, també, un important apartat dedicat a la internacionalització de L’escena catalana tant amb la setmana de programadors nacionals i internacionals, com amb la trobada internacional de programadors, com seguint amb el projecte Escena Catalana Transfronterera incloent al programa del festival 4 dels espectacles del Théâtre
de L’Archipel de Perpinyà o col·laborant amb diverses produccions amb participació D’artistes catalans i estrangers.
Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya vol ser, com cada tardor, el lloc privilegiat de trobada entre artistes de diverses procedències i, per sobre de tot, entre els artistes i el públic. El festival seguirà apostant per la col·laboració amb moltes de les noves produccions catalanes amb la idea D’ajudar a que tirin endavant i es vegin nous projectes dels creadors del nostre país.
Temporada Alta 2012 encara vol ser aquest any el festival de la normalitat, el gran festival de tardor D’un país. Com en les darreres edicions, la programació s’ha bastit al voltant de 8 eixos vertebradors:
1.- La programació internacional
2.- Motor de creació escènica
3.- L’autoria catalana
4.- Els joves artistes i nova creació
5.- El treball conjunt amb EL CANAL- Centre D’Arts Escèniques de Salt/Girona
6.- La internacionalització de L’escena catalana
7.- La funció social de Temporada Alta
8.- La importància del públic
Etiquetes: