Escenari Joan Brossa encetarà la temporada 2020-2021 amb l'estrena d'Els somnàmbuls, de Llàtzer Garcia

La comèdia no va poder ser estrenada la temporada passada a causa del tancament dels teatres

Redacció.- L’Escenari Joan Brossa encetarà la temporada 2020-2021 el proper dimecres 16 de setembre amb l’estrena d’Els somnàmbuls, de Llàtzer Garcia, protagonitzada per Genís Casals, David Marcè i Laura Pujolàs.
Els somnàmbuls explica amb humor la història d’una amistat a tres bandes que busca la felicitat a través de diferents esquemes de relació. Llàtzer Garcia s’inspira en Design for living de Noël Coward per portar-nos una comèdia que ens parla de l’amor i de viure la vida minut a minut. En paraules de l’autor, el que fa interessant l’obra original és, malgrat ser una comèdia situacional amb moments reconeixibles de vodevils francesos, és com aquests joves s’interroguen descaradament sobre el que els ha ensenyat en contraposició del que senten i la seva voluntat de transformació.
Després de passar pel Festival Temporada Alta i la Sala La Planeta (Girona) Els somnàmbuls farà representacions a l’Escenari Brossa fins el 4 d’octubre. L’obra, que va ser reprogramada perquè no es va poder estrenar la temporada anterior, inicia així una programació on s’inclouen, entre d’altres, l’adaptació d’Equus de Peter Schaffer per la companyia Cop de Teatre, El metge de Lampedusa amb Xicu Masó, coproducció del Teatre Lliure, o Laberint Striptease, la coproducció pròpia amb la companyia Roberto G. Alonso basada en obres del poeta Brossa. Les entrades anticipades de la programació de tardor ja són a la venda.
UNA TORNADA SEGURA
El teatre obrirà les seves portes amb un seguit de mesures aprovades pel Procicat per tal que la tornada del públic sigui segura. Algunes de les mesures que s’han preparat inclouen, entre d’altres, la desinfecció total de la sala abans de cada funció, la separació de butaques entre assistents que formen grups de convivència, la senyalització d’accessos a les sales, l’eliminació de programes de mà físics i la disposició de gel a nombrosos punts de l’espai. L’aforament de la sala és actualment del 50%, subjecte a les indicacions de la Generalitat.