EscèNit s'acomiada

El Teatre Municipal de Girona passa L'estiu amb bona nota

EscèNit, la programació D’estiu al carrer del Teatre Municipal de Girona es va acomiadar ahir 30 de juliol fins L’estiu que ve. 

Escènit per adults va tancar la setmana passada la temporada D’estiu amb una assistència total de prop de 3.000 persones i amb una valoració dels espectacles de 8,8 sobre 10. La valoració global de la programació D’estiu ha estat de 8,3. Pel que fa a L’EscèNit petits, la satisfacció del públic millora a un 8,4 de la programació D’estiu mentre que valoren amb un  9,4 els espectacles familiars.

Amb aquestes dades va arribar el darrer espectacle familiar ahir dilluns 30 de juliol, on el muntatge Cabaret Elegance va fer gaudir a grans i petits. Un espectacle de varietats de circ que va cloure dues programacions, L’Escènit i també el cicle CIRC VIU. Una programació de circ duta a terme conjuntament entre el Teatre Municipal i la Xarxa de Centres Cívics de Girona i que ha comptat amb més de 15 propostes de circ que s’han dut a terme pels diferents barris de la ciutat.

Durant la resta de L’estiu les famílies podran continuant gaudint de múltiples activitats familiars com els contes i llegendes al Centre Bonastruc ça Porta, els clubs de lectura i les hores del conte a les biblioteques, les exposicions del Call i el Bòlit, visites teatralitzades, música en directe, etc.  

Etiquetes:
,