Especialistes nacionals i internacionals al nou congrés de màrqueting digital TRAFFFIC

La primera edició ha estat un èxit de participació

Redacció.- La primera edició de TRAFFFIC, el congrés de màrqueting digital que ha tingut lloc a Girona entre ahir i avui, ha estat un èxit de participació. S’ha consagrat com un esdeveniment internacional amb ànima local que ha permès reunir a professionals, empreses i apassionats del món del màrqueting digital arribats de diferents parts del país.

TRAFFFIC neix amb l’objectiu de canviar la perspectiva del màrqueting digital actual amb ponències d’especialistes nacionals i internacionals en diversos àmbits del màrqueting i els negocis digitals. A més, també vol representar un espai per a la interacció entre les diferents empreses, professionals i assistents a l’esdeveniment.

En la seva primera edició, el congrés ha comptat amb figures tan destacades com Iván García, Daniel Sevila, Silvia Mogas, Carlos Ortega, Alvaro Fontela, Marc Cruells, César Aparicio, Natalia Witczyk, Luis Villanueva, Selva Orejón, Alvaro Saez (Chuiso), Ana Mata o Carles Bonfill han reflexionat entorn a diversos temes relacionats amb l’actualitat del màrqueting i els negocis digitals com el Web 3, el Blockchain, el Link Building, la identitat digital o les eines de gamificació per a xarxes socials.

Girona al mapa del màrqueting digital

Tot i l’esperit internacional, TRAFFFIC també pretenia connectar amb les empreses i els professionals locals que mouen els engranatges del màrqueting digital al nostre país. Per això, durant tota la jornada, s’ha fomentat el networking entre els diferents agents que conformen la realitat del sector. Durant el dia previ i el dia després de l’esdeveniment principal, s’han previst diversos espais i moments especialment dedicats per a forjar relacions entre els ponents i els assistents a l’acte. Ahir, 16 de març, es va donar la benvinguda a l’esdeveniment amb una sessió al Girona Hub que va tractar sobre Web3, tokens i NFT’s. Per dissabte, especialment pels que siguin de fora, està programada una visita guiada per la ciutat de Girona, incloent-hi els llocs on es va gravar la famosa sèrie de Joc de Trons.

TRAFFFIC és un nou congrés internacional de màrqueting digital que pretén anar molt més enllà i ho ha aconseguit, situant a Girona com a epicentre d’un esdeveniment de referència a escala internacional.

Casos d’èxit gironins

Tot i l’esperit internacional, TRAFFFIC també vol connectar amb les empreses i els professionals locals que mouen els engranatges del màrqueting digital al nostre país.

Per aquest motiu, aquest any ha convidat a l’empresa gironina Easypromos a explicar el seu cas d’èxit en el món del màrqueting i com han esdevingut una eina de referència en l’entorn de les xarxes socials, de la mà del seu creador, Carles Bonfill.